strip rr
knoppen ffishh
home heimwee poducten export to china productie in China english contact
lbody

 

Produceren in China

Wij hebben naast ons zoetwaren distributie netwerk ook de mogelijkheid om non food artikelen te laten produceren, waarbij we de begeleiding en communicatie kunnen verzorgen. Wij kunnen interessant zijn voor bedrijven die “kleine” series willen laten produceren en de aanvraag hiervan, kwaliteit controle,verscheping en import afhandeling willen uitbesteden.

Voorbeeld:

Wij hebben in China voor een afnemer, die in oldtimer bromfiets onderdelen handelt, cilinderkoppen laten produceren. Dit project hebben wij van A tot Z begeleid. Vanaf het originele monster naar het maken van een digitale tekening in 3D van de mal tot aan de import in Holland. In een oplage van 500 stuks.

Zo zijn er tal van minder ingewikkelde voorbeelden waarbij u tegen een acceptabele prijs en in een kleine oplage een mooi product kan laten produceren, zoals: baby caps van textiel, bedrukt met het logo van het ziekenhuis, rubberen handvatten voor brommers die niet meer te krijgen zijn, etc etc.

Als u meer wilt weten of het voornemen heeft om iets in China of Hong Kong te laten produceren, aarzel dan niet en neem contact met ons op.

Wij informeren u graag naar de mogelijkheden en waarmee we u van dienst kunnen zijn

rbody
onder